>Protectia muncii, PSI Cluj

Solicita rapid o oferta de pret

Protectia muncii, PSI Cluj

O Protectia muncii, PSI Cluj

      - in fiecare an, aproximativ Protectia muncii, PSI Cluj Protectia muncii, PSI Cluj  4 000 de angajați își pierd viața în accidente de muncă, iar peste trei milioane de lucrători cad victime unor accidente grave la locul de muncă, care implică o absență de peste trei zile de la locul de muncă.

      - 24,2% dintre angajați consideră că le sunt amenințate securitatea și sănătatea din cauza muncii prestate, iar 25% declară că activitatea lor profesională are un efect negativ asupra sănătății.

     - Pe lângă afectarea vieţii lucrătorilor, costurile directe şi indirecte generate de concediile medicale sunt estimate la 3,2% din produsul intern brut al Uniunii Europene (28 state membre) 

      - Costurile aferente asigurărilor sociale care pot fi atribuite bolilor profesionale sau accidentelor de muncă sunt, de asemenea, inacceptabil de ridicate.

       Tinand cont de aceste statistici ingrijoratoare, am creat aceasta companie din dorinta de a veni in ajutorul firmelor si a angajatilor acestora oferind servicii externe de calitate privind consultanta tehnica in domeniile Securitatii si Sanatatii in Munca (Protectia muncii), a Prevenirii si Stingerii Incendiilor (PSI) si Coordonare SSM pe santiere mobile la cele mai bune preturi din judetul Cluj, dar in acelasi timp la un nivel ridicat de profesionalism, in conformitate cu legislatiile in vigoare din aceste domenii.

      Apeland la un serviciu extern, apelati la specialisti care isi desfasoara activitatea doar in aceste domenii si cunosc cel mai bine legislatiile si normele de aplicare ale legilor in cadrul firmelor.

     Conform art. 6 din Legea 319 / 2006 a Securitatii si sanatatii in munca  "Angajatorul are obligatia de a asigura securitatea si sanatatea lucratorilor in toate aspectele legate de munca". Astfel, orice persoana juridica indiferent de forma acesteia (SRL, SA, PFA, II, etc.) si numarul de angajati este obligata sa desemneze un reprezentant care sa se ocupe de aspectele privind Securitatea si sanatatea in munca si Prevenirea si stingerea incendiilor la locul de munca.

     Contactandu-ne pe noi, va veti bucura de consultanta gratuita in vederea alegerii celor mai bune servicii de care firma dumneavoastra are nevoie, deoarece consideram ca plata unui serviciu care nu se preteaza firmei dumneavoastra, este un lucru inutil.

Protectia muncii, PSI Clujj
Adresa de e-mail
Mesajul
Trimite
Trimite
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!
Logo Star Prevent, Protectia muncii, PSI Cluj

STAR PREVENT

Pentru siguranta angajatilor tai

Adresa: Protectia muncii, PSI Cluj

CIF: 42214107

Administrator: George Bot

tel. 0742 294 553

e-mail:starprevent@gmail.com

Ne gasiti si pe    : 

www.facebook.com/starprevent

Sediu social: Calea Baciului, nr. 76A, Cluj -Napoca

Birou: Calea Turzii, nr. 199, Biroul 1, Cluj-Napoca

 Protectia muncii, PSI Cluj