>Protectia muncii, PSI Cluj

O statistica a Uniunii Europene exemplifica faptul ca in pofida reducerii semnificative a accidentelor de munca si a imbunatatirii prevenirii, securitatea si sanatatea in munca necesita inca actiuni suplimentare motivațiile fiind următoarele:

      - in fiecare an, aproximativ 4 000 de angajați își pierd viața în accidente de muncă, iar peste trei milioane de lucrători cad victime unor accidente grave la locul de muncă, care implică o absență de peste trei zile de la locul de muncă.

      - 24,2% dintre angajați consideră că le sunt amenințate securitatea și sănătatea din cauza muncii prestate, iar 25% declară că activitatea lor profesională are un efect negativ asupra sănătății.

     - Pe lângă afectarea vieţii lucrătorilor, costurile directe şi indirecte generate de concediile medicale sunt estimate la 3,2% din produsul intern brut al Uniunii Europene (28 state membre) 

     - Costurile aferente asigurărilor sociale care pot fi atribuite bolilor profesionale sau accidentelor de muncă sunt, de asemenea, inacceptabil de ridicate.

       Tinand cont de aceste statistici ingrijoratoare, am creat aceasta companie din dorinta de a veni in ajutorul firmelor si a angajatilor acestora oferind servicii externe de calitate privind consultanta tehnica in domeniile Securitatii si Sanatatii in Munca (Protectia muncii), a Prevenirii si Stingerii Incendiilor (PSI) si Coordonare SSM pe santiere mobile la cele mai bune preturi din judetul Cluj, dar in acelasi timp la un nivel ridicat de profesionalism, in conformitate cu legislatiile in vigoare din aceste domenii.

      Apeland la un serviciu extern, apelati la specialisti care isi desfasoara activitatea doar in aceste domenii si cunosc cel mai bine legislatiile si normele de aplicare ale legilor in cadrul firmelor.

     Conform art. 6 din Legea 319 / 2006 a Securitatii si sanatatii in munca  "Angajatorul are obligatia de a asigura securitatea si sanatatea lucratorilor in toate aspectele legate de munca". Astfel, orice persoana juridica indiferent de forma acesteia (SRL, SA, PFA, II, etc.) si numarul de angajati este obligata sa desemneze un reprezentant care sa se ocupe de aspectele privind Securitatea si sanatatea in munca si Prevenirea si stingerea incendiilor la locul de munca.

     Protectia muncii, PSI Cluj Protectia muncii, PSI Cluj Protectia muncii, PSI Cluj 

PRETURI* Protectia muncii, PSI Cluj

Protectia muncii, PSI Cluj

*  Preturile sunt pur orientative, ele se cumuleaza in functie de serviciile de care are nevoie clientul pentru a rezulta o oferta buna, in favoarea sa

** Preturile prevazute cu ** se platesc o singura data, la inceputul colaborarii

Planul de prevenire si protectie**: 50 lei

Evaluarea riscurilor profesionale**: 100 lei / loc de munca

Documentatie tehnica PSI**: 150 lei

Documentatie tehnica SSM**: 150 lei

Coordonare SSM: incepand cu 800 lei / luna

Contract de consultanta tehnica, Protectia muncii, PSI Cluj

Cuprinde:

- intocmirea la angajare a fiselor de instruire SSM & PSI si a fisei de expunere la factorii de risc;

- instruirea si participarea la instruirea lucratorilor;

- completarea periodica a fiselor de instruire;

- realizarea si actualizarea periodica a tuturor documentelor necesare;

- testarea angajatilor.

Facebook Icon, Protectia muncii, PSI Cluj

Contract de consultanta tehnica SSM & PSI: 

incepand cu 50 lei / luna 

Logo Star Prevent, Protectia muncii, PSI Cluj

STAR PREVENT

Pentru siguranta angajatilor tai